Bestsellers

 1. Fjällräven VROUWEN Övik Fleece Hoodie W XXS = XS = S = M = L = XL = XXL 356 - Dark Garnet / 21759 €117.27  €59.83
  Korting: 49%
 2. Övik 3 in 1 Jacket 97778 Fjällräven MANNEN XS = S = M = L = XL = XXL 633 - Dark Olive €613.30  €309.05
  Korting: 50%
 3. Fjällräven VROUWEN Nikka Trousers Curved 34 = 36 = 38 = 40 = 42 = 44 = 46 = 48 633 - Dark Olive / 247894 €141.16  €73.85
  Korting: 48%
 4. Fjällräven VROUWEN Expedition Down Parka No. 1 W XXS = XS = S = M = L = XL 220 - Sand / 151580 €589.06  €298.27
  Korting: 49%
 5. Polar Guide Parka 32623 Fjällräven MANNEN XS = S = M = L = XL = XXL = XXXL 633 - Dark Olive €617.61  €310.66
  Korting: 50%
Home >  Privacy

Privacy

jeteprometswedding.com respect voor ons publiek / privacy van de klant, en dat is zeer belangrijk voor ons. We hebben een serieuze online beveiliging. Om u beter van dienst, zodat u weet hoe u uw gegevens gebruikt op onze website zullen delen, we leggen ons privacybeleid.

1. De informatie die wij verzamelen
Wij zijn ervan overtuigd dat je weet wat voor soort informatie die wij verzamelen wanneer u gebruik maken van onze website is erg belangrijk. Deze informatie omvat e-mail, naam, bedrijfsnaam, adres, postcode, woonplaats, land, telefoonnummer, wachtwoord en ga zo maar door. We verzamelen informatie op verschillende manieren; Eerst moeten we op te bouwen en te gebruiken om de bijbehorende bezoek onze website verzamelen van niet-persoonlijke gegevens in cookies. Met inbegrip van hun persoonlijke informatie uniek is voor u, zoals credit card nummers en bankgegevens. Deze informatie is uniek voor jou.

2, het gebruik van informatie
Help ons om deze site voor u gemakkelijker zonder het gebruik van ingevoerde informatie meer dan eens.
Het kan helpen u snel informatie, producten en diensten.
Help ons de belangrijkste inhoud van deze website te maken.
Alert van nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden.
Registratie en weergave:

Tijdens het registratieproces wordt u gevraagd om uw naam, verzending en facturering adressen, telefoonnummers beschikbaar, e-mail adressen en creditcardnummers aan ons verstrekt. Daarnaast kunnen wij u vragen om uw land, zodat we kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, kunnen we ook vragen om uw geslacht. Deze types van persoonlijke informatie wordt gebruikt voor de facturering, om uw bestelling uit te voeren, wordt uw bestelling te communiceren op onze site met je mee, alsmede interne marketing doeleinden. Toen we een probleem bij het verwerken van uw bestelling, kunnen we de persoonlijke informatie die u gebruikt ons te voorzien van jou.

E-mail adres:
uw bestelling Schrijf je in en ontvang gratis reclame hints, en wij zullen u op de hoogte wanneer we een nieuw merk of nieuw product stijl te ontvangen, om grote deals papier te krijgen, moet je alleen onze e-mail nieuwsbrief te registreren. Zij nemen deel aan het spel is geheel vrijwillig en u kunt of de informatie dat zette ons bij te wonen en een open te kiezen.

3. Beveiliging Privacy
We zullen niet verkopen (of de handel of huur) persoonlijk identificeerbare informatie aan andere bedrijven als onderdeel van onze reguliere gang van zaken. We maken gebruik van de nieuwste encryptie-technologie, maar we hebben ook te maken met alle medewerkers een geheimhoudingsverklaring ondertekenen, verbieden ze niet tot informatie, de werknemer of een andere persoon of entiteit kan worden geraadpleegd onthullen.

Ze stuurde naar de klant, welke boodschap?
E-mail versturen nuttige inhoud aan onze klanten, die kunnen worden de volgende opties: E-mail transacties, waaronder orderinformatie, transport en levering waarschuwingen, wekelijkse promoties, speciale promoties, exclusieve aanbiedingen, wedstrijden, giveaways en speciale gelegenheden.